Yritys

LOGMILL OY - Tuottavuutta - Turvallisuutta - Tietoa

Logmill Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen turvallisuus - ja koulutusalan palveluyritys, joka tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita teollisuus-, rakennus- ja logistiikka-alalle. Liiketoiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiakkaillemme heidän ydinliiketoimintoja tukevia palveluita, joilla lisätään joustavuutta, tuottavuutta sekä turvallisuutta yrityksen ja henkilöstön toimintaan.

Kolme syytä valita palvelumme.

1. Luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua

Meillä on vuosien kokemus kehittämistoimista, koulutuksista sekä tuotannon ja materiaalitoimintojen käytännön työstä. Meillä on myös asiantuntevia yhteistyökumppaneita. Olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen, joka ilmenee vakioasiakkaiden lisääntyvänä määränä.

2. Edullinen ja kustannustehokas

Perusajatuksena on tarjota palveluitamme järkihintaan laadusta tinkimättä. Tähän olemme päässeet pitämään kiinteät kustannukset mahdollisimman pienenä sekä toimimaan kustannustehokkaana. Perusideana on verkostomainen toiminta, jonka avulla pystymme tarjoamaan laaja-alaisesti laadukkaita palveluita asiakkaillemme.

3. Asiakaslähtöinen ja joustava toimintatapa.

Pyrimme palveluiden tuottamisessa huomioimaan asiakkaan tarpeet sekä tuottamaan kaiken mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Esimerkiksi turvallisuuskoulutuksiin ilmoittautumiseen olemme kehittäneet netti-ilmoittautumisjärjestelmän, joka on helppokäyttöinen ja ajasta riippumaton.