Tulityökortti tulityötä tekeville työntekijöille - ota yhteyttä!

Tulityökortti

Me Logmillilla järjestämme edullisia tulityökorttikoulutuksia Tampereen seudulla (hinta vain 103 €/ hlö + alv). Tervetuloa mukaan!

Logmillin laadukkaalla tulityökorttikoulutuksella voit:

  • uusia vanhan tulityökorttisi
  • hankkia kokonaan uuden tulityökortin

Yritykset voivat halutessaan tilata meiltä myös ryhmäkoulutuksen.

 

Ota yhteyttä

Tulityökortti meiltä ammattitaidolla ja edullisesti

Mikä on tulityökurssin tavoite?

Tulityökurssin tavoitteena on herättää tulityöntekijät ennaltaehkäisemään tulityöonnettomuuksien syntyminen tarjoamalla heille perehdytys aiheeseen.

Tulityökurssin hyväksyttävästä suorittamisesta saa tulityökortin, joka on voimassa viisi vuotta. Koulutuspaikkojemme lähelle on helppo parkkeerata auto. Koulutuksiimme kuuluu hyvät tarjoilut (aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi).

Huomaathan, että kadonneen tulityökortin tilalle uuden kortin voit tilata SPEK:ltä.

Tervetuloa mukaan!

Tulityökortti - kaikille avoin kurssi

Tulityökortin hinta on 103 €/ henkilö + alv 24 % (127,72 € sis. alv 24 %). Kurssin hintaan sisältyy koulutus, koulutusmateriaali ja tulityökortti, sekä kahvitukset ja lounas.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Järjestämme laadukkaita ja edullisia turvallisuuskoulutuksia vuosien kouluttajakokemuksella. Valitse pudotusvalikosta koulutus ja paikkakunta. Avoimia koulutuksia järjestetään Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla.

Kurssi Ajankohta Paikkakunta Ilmoittautuminen
Tulityökorttikoulutus 22.05.2024 Tampere / ABC Lahdesjärvi Ilmoittaudu
Tulityökorttikoulutus 30.05.2024 Tampere / ABC Lahdesjärvi Ilmoittaudu
Tulityökorttikoulutus 04.06.2024 Tampere / ABC Lahdesjärvi Ilmoittaudu
Tulityökorttikoulutus 14.06.2024 Tampere / ABC Lahdesjärvi Ilmoittaudu

Ilmoittautua voi myös seuraavilla tavoilla:

Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: koulutus@logmill.fi (liitä viestiin: nimesi, kortin toimitusosoite sekä laskutusosoite) ja puhelimitse: 0440 911 006.

Ilmoittautumisten peruuttamiset sähköpostitse: koulutus@logmill.fi.

Koulutuksiemme hyötyjä ovat muun muassa:

  • asianmukainen ja luotettava opetus (meillä on vuosien kokemus kouluttamisesta)
  • edullinen osallistumismaksu
  • järjestämistakuu
  • hyvät tarjoilut (aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi)
  • hyvät pysäköintimahdollisuudet koulutuspaikoissa

TULITYÖKORTIN KOHDERYHMÄ

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva tulityökortti. Tulityökurssin todistus on voimassa viisi vuotta suoritusajankohdasta. Uusi tulityökortti yhdistää tulityökorttikoulutuksen sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökorttikoulutuksen.

MIHIN TULITYÖKORTTIA TARVITAAN

Tulityökorttia tarvitaan tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä. Tällaisia tulitöitä (hitsaus-, kaasujuotos, kuumailmapuhallin, polttoleikkaustyöt sekä metallien hionta) on useasti rakennustyömailla, asennus- sekä huoltotöissä ja telakoilla. Katto- ja vedeneritysalan tulityöt ovat esim. eristettävän alustan kuivaaminen liekillä tai kuumalla ilmalla, bitumin kuumentaminen bitumikeittimessä ja kermierityksen kiinnittäminen kuumentamalla.

Tulityövartijalta edellytetään työn vaatimaa turvallisuuskoulutusta ja suositellaan, että hänellä on voimassaoleva tulityökortti. Myös tulityöluvan myöntäjällä tulee olla voimassa oleva tulityökortti.

TULITYÖKORTTIKOULUTUKSEN TOTEUTUS

Kurssi on päivän mittainen (8 tuntia) ja se sisältää sekä suojaus- ja alkusammutusharjoituksen. Kurssin toteutuksesta vastaa tulityökortin kouluttajakoulutuksen suorittanut kurssinjohtaja.

TULITYÖKORTTIKOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Tulityökorttikoulutus uudistui vuoden 2016 alussa. Mikäli tulityökorttikoulutus on suoritettu ennen vuotta 2016, on kortti voimassa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia tulitöitä. Eli sinisellä tulityökortilla saa tehdä vain tavallisia tulitöitä ja mustalla tulityökortilla katto- ja vedeneritysalan tulitöitä.

Tulityökorttikurssilla opitaan tekemään tulityöt turvallisesti sekä tuntemaan vastuut ja velvollisuudet eri toimijoiden kesken. Kurssilla paneudutaan tulityöriskeihin eri toimintaympäristössä sekä turvatoimiin, joilla näitä riskejä voidaan vähentää tai poistaa. Onnettomuustilanneharjoituksissa varaudutaan onnettomuuden mahdollisuuteen. Tulityökurssiin kuuluu myös suojausharjoitus sekä alkusammutusharjoitus. Tulityökurssin lopussa on myös tentti.

TILAUSRYHMÄT

850 € / ryhmä, 1-10 hengen ryhmä
Lisäosallistujat 40 € / henkilö
Hintoihin lisätään alv 24 %
Toteutus asiakkaan tiloissa ja tarjoilulla.
Hinta sisältää matkakustannukset Turun, Tampereen ja Helsingin lähialueilla.

Tilaa yrityksellesi ja henkilökunnallesi laadukas ja asiallinen turvallisuuskoulutus

Ota yhteyttä

MAKSUEHDOT

Tulityökurssista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on yrityksille ja yksityishenkilöille 14 päivää. Logmill Oy:n laskujen lähettämisen hoitaa Anders Managers Oy sekä saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Pappila Penkkala Group Oy:n perintäpalvelu. Toimitamme tulityökortin, vain jos kurssimaksu on maksettu.

Tulityökortit postitetaan/toimitetaan, kun koulutus on maksettu. Koulutuksesta saa väliaikaisen todistuksen.

LISÄTIETOA TULITYÖKORTTIKOULUTUKSESTA

Soita 0440 911 006
Lähetä sähköpostia koulutus@logmill.fi

Tervetuloa kursseillemme!