Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortin hankkiminen on helppoa laadukkaan koulutuksen avulla. Järjestämme edullista työturvallisuuskorttikoulutusta Tampereella 10 vuoden kokemuksella. Tutustu ja ilmoittaudu edullisille työturvallisuuskorttikurssille.

Työturvallisuuskortti kurssit ja koulutus

Työturvallisuuskurssin hyväksytystä suorituksesta saat työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta. Jos korttisi on kadonnut, voit tilata uuden Työturvallisuuskeskuksesta. Työturvallisuuskortin voi ladata myös älypuhelimeen osoitteesta mobiili.korttitieto.fi.

Virallinen työturvallisuuskortti

Suorittamalla Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskorttikurssin varmistat pääsysi kaikille työmaille. Suomalaiset teollisuusyritykset ovat yhteistyössä työmarkkinajärjestöjen, vakuutusalan ja koulutusorganisaatioiden kanssa kehittäneet valtakunnallisen koulutuksen, joka noudattaa yhtenäisiä standardeja.

avoimet kurssit

Työturvallisuuskortti - kesto 7 tuntia + tentti

Mikäli työturvallisuuskorttia ei ole, tai se on jo vanhentunut, on suoritettava koko päivän koulutus.

Työturvallisuuskortin hinta on 98 €/ henkilö + alv 24 % (121,52 € sis. alv 24 %). Hinta sisältää työturvallisuuskoulutuksen, koulutusmateriaalin ja työturvallisuuskortin sekä kahvit ja lounaan.

Työturvallisuuskortti - täydennyskoulutus 4 tuntia + tentti

Kurssilainen voi osallistua täydennyskoulutukseen, mikäli hänellä on työturvallisuuskortti voimassa. Kortti esitetään kurssilla.

Työturvallisuuskortin hinta on 90 € / henkilö + alv 24 % (111,60 € sis. alv 24 %). Hinta sisältää työturvallisuuskoulutuksen, koulutusmateriaalin ja työturvallisuuskortin sekä kahvin. Kurssille osallistujalla pitää olla työturvallisuuskortti voimassa. Osallistumisoikeus tarkistetaan korttinumeron perusteella. OTA KORTTISI MUKAAN KURSSILLE.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Järjestämme laadukkaita ja edullisia turvallisuuskoulutuksia vuosien kouluttajakokemuksella. Valitse pudotusvalikosta koulutus ja paikkakunta. Avoimia koulutuksia järjestetään Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla.

Kurssi Ajankohta Paikkakunta Ilmoittautuminen
Työturvallisuuskorttikoulutus 28.05.2024 Tampere / ABC Lahdesjärvi / peruskurssi Ilmoittaudu
Työturvallisuuskorttikoulutus 28.05.2024 Tampere / ABC Lahdesjärvi / uusinta kurssi Ilmoittaudu
Työturvallisuuskorttikoulutus 06.06.2024 Tampere / ABC Lahdesjärvi / peruskurssi Ilmoittaudu
Työturvallisuuskorttikoulutus 06.06.2024 Tampere / ABC Lahdesjärvi / uusinta kurssi Ilmoittaudu

Kursseille ilmoittautuminen

Avoimille kursseille voit ilmoittautua myös sähköpostilla koulutus@logmill.fi (nimi, kortin toimitusosoite sekä laskutusosoite) tai puhelimitse 0440 911 006.

Ilmoittautumisen peruutukset sähköpostilla, koulutus@logmill.fi.

 

Koulutuksemme etuja

 

  • asianmukaista ja luotettavaa koulutusta vuosien kokemuksella
  • koulutuksen edullisuus
  • järjestämistakuu (kurssi pidetään vaikka osallistujia olisi vähän)
  • maukkaat tarjoilut (aamukahvittelu, lounas ja iltapäiväkahvittelu)
  • koulutuspaikoista löytyy hyvät pysäköintitilat

Työturvallisuuskortin kohderyhmä

Työturvallisuuskortti on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisiä työpaikkoja varten, mutta se soveltuu myös rakennusalan, julkiselle sektorin, telakoiden jne. työpaikoille. Nykyinen koulutusaineisto soveltuu kylläkin myös monelle muullekin alalle.

EMME ENÄÄ JÄRJESTÄ TYÖTURVALLISUUSKORTTIKOULUTUSTA KULJETTAJAN AMMATTIPÄTEVYYSPÄIVÄNÄ. 

Tilausryhmät 

1-10 hengen ryhmä on hinnaltaan 800 € / ryhmä.
Lisäosallistujien hinta on 30 € / henkilö. Hintoihin lisätään ALV 24%
Työturvallisuuskorttikoulutus toteutetaan asiakkaan tiloissa ja tarjoilulla. Hinta sisältää matkakustannukset Turun ja Tampereen lähialueilla.

Tilaa yrityksellesi ja henkilökunnallesi laadukas ja asiallinen työturvallisuuskorttikurssi

Ota yhteyttä »

Maksuehdot

Kurssista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on yrityksille ja yksityishenkilöille 14 päivää.  Olemme siirtäneet laskujen lähettämisen, saataviemme eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. Toimitamme kortin vain, jos kurssimaksu on maksettu. 

Työturvallisuuskortti postitetaan/toimitetaan, kun koulutus on maksettu. Koulutuksesta saa väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa yhden kuukauden.

Työturvallisuuskoulutuksen sisältö

Työturvallisuuskoulutus on yhden päivän mittainen eli 7 oppituntia + tentti. Täydennyskoulutuksen kesto on 4 oppituntia + tentti. Koulutus antaa perustiedot työpaikkojen vaaroista ja kuormitustekijöistä. Nykyinen työturvallisuuskorttikurssi voidaan entistä paremmin kytkeä osaksi henkilöstön koulutusta ja kehittämistä. Koulutuksen tavoitteena on että kurssilainen: tietää yhteisen työpaikan työsuojelun ja -turvallisuuden periaatteet, osaa tunnistaa työn vaara- ja kuormitustekijöitä, ymmärtää turvallisen ja terveellisen työskentelyn periaatteet ja ymmärtää ihmisen toiminnan merkityksen työturvallisuudelle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Soita 0440 911 006
Lähetä sähköpostia koulutus@logmill.fi

Hanki Logmill Oy:ltä myös trukkikortti ja tulityökortti!