Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortin hankkiminen on helppoa Logmillin laadukkaan koulutuksen avulla. Järjestämme edullista työturvallisuuskorttikoulutusta Turussa ja Tampereella. Tervetuloa!

Työturvallisuuskortti kurssit ja koulutus

Työturvallisuuskurssin hyväksytystä suorituksesta saat työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta. Jos korttisi on kadonnut, voit tilata uuden Työturvallisuuskeskuksesta.

Työturvallisuuskoulutus on valtakunnallinen menettelytapa, jonka tavoitteena on parantaa yhteisten työpaikkojen työturvallisuutta.

Työturvallisuuskortti - avoimet kurssit

Työturvallisuuskortin hinta on 89 € / henkilö + alv 24 % (110,36 € sis. alv 24 %). Hinta sisältää työturvallisuuskoulutuksen, koulutusmateriaalin ja työturvallisuuskortin sekä kahvituksen ja lounaan.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Järjestämme laadukkaita ja edullisia turvallisuuskoulutuksia vuosien kouluttajakokemuksella. Valitse pudotusvalikosta koulutus ja paikkakunta. Avoimia koulutuksia järjestetään Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla.

Kurssi Ajankohta Paikkakunta Ilmoittautuminen
Työturvallisuuskorttikoulutus 24.09.2020 Tampere / ABC Lahdesjärvi Ilmoittaudu
Työturvallisuuskorttikoulutus 01.10.2020 Tampere / ABC Lahdesjärvi Ilmoittaudu
Työturvallisuuskorttikoulutus 08.10.2020 Tampere / ABC Lahdesjärvi Ilmoittaudu

Avoimille kursseille ilmoittautuminen

Avoimille kursseille voit ilmoittautua myös sähköpostilla koulutus@logmill.fi (nimi, kortin toimitusosoite sekä laskutusosoite) tai puhelimitse 0440 911 006.

Ilmoittautumisen peruutukset sähköpostilla, koulutus@logmill.fi.

Koulutuksemme etuja

  • asianmukaista ja luotettavaa koulutusta vuosien kokemuksella
  • koulutuksen edullisuus
  • järjestämistakuu (kurssi pidetään vaikka osallistujia olisi vähän)
  • maukkaat tarjoilut (aamukahvittelu, lounas ja iltapäiväkahvittelu)
  • koulutuspaikoista löytyy hyvät pysäköintitilat

Työturvallisuuskortin kohderyhmä

Työturvallisuuskortti on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisiä työpaikkoja varten, mutta se soveltuu myös rakennusalan, julkiselle sektorin, telakoiden jne. työpaikoille. Nykyinen koulutusaineisto soveltuu kylläkin myös monelle muullekin alalle.

EMME ENÄÄ JÄRJESTÄ TYÖTURVALLISUUSKORTTIKOULUTUSTA KULJETTAJAN AMMATTIPÄTEVYYSPÄIVÄNÄ. 

Tilausryhmät 

1-10 hengen ryhmä on hinnaltaan 700 € / ryhmä.
Lisäosallistujien hinta on 40 € / henkilö. Hintoihin lisätään ALV 24%
Työturvallisuuskorttikoulutus toteutetaan asiakkaan tiloissa ja tarjoilulla. Hinta sisältää matkakustannukset Turun ja Tampereen lähialueilla.

Tilaa yrityksellesi ja henkilökunnallesi laadukas ja asiallinen työturvallisuuskorttikurssi

Ota yhteyttä »

Maksuehdot

Kurssista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on yrityksille 10 päivää ja yksityishenkilöille 14 päivää. Logmill Oy:n laskujen lähettämisen hoitaa Anders Managers Oy sekä saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Pappila Penkkala Group Oy:n perintäpalvelu. Toimitamme kortin vain, jos kurssimaksu on maksettu. 

Työturvallisuuskortti postitetaan/toimitetaan, kun koulutus on maksettu. Koulutuksesta saa väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa yhden kuukauden.

Työturvallisuuskoulutuksen sisältö

Työturvallisuuskoulutus on yhden päivän mittainen eli 8 tuntia ja lopussa on tentti. Koulutus antaa perustiedot työpaikkojen vaaroista ja kuormitustekijöistä. Nykyinen työturvallisuuskorttikurssi voidaan entistä paremmin kytkeä osaksi henkilöstön koulutusta ja kehittämistä. Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia asioita: nolla tapaturma-ajattelu, perehdyttäminen ja opastus, työsuojeluorganisaatio. Iltapäivän ohjelma on varattu vaarojen ja kuormitustekijöiden tunnistamiseen ja toimenpiteiden kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Soita 0440 911 006
Lähetä sähköpostia koulutus@logmill.fi

Hanki Logmill Oy:ltä myös trukkikortti ja tulityökortti!