Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortin hankkiminen on helppoa laadukkaan koulutuksen avulla. Järjestämme edullista työturvallisuuskorttikoulutusta Turussa ja Tampereella sekä verkkokoulutuksena 10 vuoden kokemuksella. Tutustu ja ilmoittaudu edullisille työturvallisuuskorttikurssille.

Työturvallisuuskortti kurssit ja koulutus

Työturvallisuuskurssin hyväksytystä suorituksesta saat työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta. Jos korttisi on kadonnut, voit tilata uuden Työturvallisuuskeskuksesta.

Virallinen työturvallisuuskortti

Suorittamalla Työturvallisuuskeskuksen Työturvallisuuskorttikurssin varmistat pääsysi kaikille työmaille.

Työturvallisuuskortti - avoimet kurssit - luokkatilassa

Työturvallisuuskortin hinta on 94 €/ henkilö + alv 24 % (116,54 € sis. alv 24 %). Hinta sisältää työturvallisuuskoulutuksen, koulutusmateriaalin ja työturvallisuuskortin sekä kahvit ja lounaan.

Työturvallisuuskortti - netissä - verkossa

Työturvallisuuskortin hinta on 65 € / henkilö + alv 24 % (80,60 € sis. alv 24 %). Hinta sisältää työturvallisuuskoulutuksen, koulutusmateriaalin ja työturvallisuuskortin. Osallistu kurssille vaikka kotisohvalta käsin. Osallistuminen webinaarikoulutukseen on helppoa ja näppärää, eikä edellytä laajaa tietotekniikan osaamista.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Järjestämme laadukkaita ja edullisia turvallisuuskoulutuksia vuosien kouluttajakokemuksella. Valitse pudotusvalikosta koulutus ja paikkakunta. Avoimia koulutuksia järjestetään Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla.

Kurssi Ajankohta Paikkakunta Ilmoittautuminen
Työturvallisuuskorttikoulutus 08.12.2022 Verkkokoulutus Ilmoittaudu
Työturvallisuuskorttikoulutus 15.12.2022 Tampere / ABC Lahdesjärvi Ilmoittaudu

Kursseille ilmoittautuminen

Avoimille kursseille voit ilmoittautua myös sähköpostilla koulutus@logmill.fi (nimi, kortin toimitusosoite sekä laskutusosoite) tai puhelimitse 0440 911 006.

Ilmoittautumisen peruutukset sähköpostilla, koulutus@logmill.fi.

Verkkokoulutusten ohjeistus

Kurssilaisella tulee olla tietokone, älypuhelin tai tablet, joissa on toimiva kamera sekä mikrofoni. Ensisijaisesti suosittelemme koulutuksen suorittamista tietokoneella. Saman yhteyden takana ei voi olla useampi henkilö.

Varsinainen linkki koulutukseen liittymiseksi tulee osallistujalle erikseen sähköpostitse ennen koulutuksen alkua. Koulutuksen työkirja (pdf-muodossa) ja ohjeet webinaarikoulutukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Webinaarikoulutus toteutetaan Google Meet-sovelluksella.

Koulutuksemme etuja

  • asianmukaista ja luotettavaa koulutusta vuosien kokemuksella
  • koulutuksen edullisuus
  • järjestämistakuu (kurssi pidetään vaikka osallistujia olisi vähän)
  • maukkaat tarjoilut (aamukahvittelu, lounas ja iltapäiväkahvittelu)
  • koulutuspaikoista löytyy hyvät pysäköintitilat

Työturvallisuuskortin kohderyhmä

Työturvallisuuskortti on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisiä työpaikkoja varten, mutta se soveltuu myös rakennusalan, julkiselle sektorin, telakoiden jne. työpaikoille. Nykyinen koulutusaineisto soveltuu kylläkin myös monelle muullekin alalle.

EMME ENÄÄ JÄRJESTÄ TYÖTURVALLISUUSKORTTIKOULUTUSTA KULJETTAJAN AMMATTIPÄTEVYYSPÄIVÄNÄ. 

Tilausryhmät 

1-10 hengen ryhmä on hinnaltaan 730 € / ryhmä.
Lisäosallistujien hinta on 40 € / henkilö. Hintoihin lisätään ALV 24%
Työturvallisuuskorttikoulutus toteutetaan asiakkaan tiloissa ja tarjoilulla. Hinta sisältää matkakustannukset Turun ja Tampereen lähialueilla.

Tilaa yrityksellesi ja henkilökunnallesi laadukas ja asiallinen työturvallisuuskorttikurssi

Ota yhteyttä »

Maksuehdot

Kurssista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on yrityksille ja yksityishenkilöille 14 päivää. Logmill Oy:n laskujen lähettämisen hoitaa Anders Managers Oy sekä saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Pappila Penkkala Group Oy:n perintäpalvelu. Toimitamme kortin vain, jos kurssimaksu on maksettu. 

Työturvallisuuskortti postitetaan/toimitetaan, kun koulutus on maksettu. Koulutuksesta saa väliaikaisen todistuksen, joka on voimassa yhden kuukauden.

Työturvallisuuskoulutuksen sisältö

Työturvallisuuskoulutus on yhden päivän mittainen eli 8 tuntia ja lopussa on tentti. Koulutus antaa perustiedot työpaikkojen vaaroista ja kuormitustekijöistä. Nykyinen työturvallisuuskorttikurssi voidaan entistä paremmin kytkeä osaksi henkilöstön koulutusta ja kehittämistä. Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia asioita: nolla tapaturma-ajattelu, perehdyttäminen ja opastus, työsuojeluorganisaatio. Iltapäivän ohjelma on varattu vaarojen ja kuormitustekijöiden tunnistamiseen ja toimenpiteiden kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Soita 0440 911 006
Lähetä sähköpostia koulutus@logmill.fi

Hanki Logmill Oy:ltä myös trukkikortti ja tulityökortti!