Trukkikortti - perehdytämme osallistujat trukin turvalliseen käyttöön. Ota yhteyttä!

Trukkikortti

Onko trukkikortin hankkiminen sinulle ajankohtaista? Logmillin pitkällä kokemuksella järjestetyillä kursseilla trukkikortin hankkiminen sujuu miellyttvästi. Kattavien kurssiemme keskeisenä tavoitteena on perehdyttää jokainen osallistuja trukin turvalliseen ja oikeaoppiseen käyttöön. Koulutuksen kautta osallistujat saavat myös tärkeää tietoa ja ymmärrystä trukin kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista. Koulutuksemme lisäävät myös eri trukkityyppeihin liittyvää tietoa sekä osaamista liittyen niiden teknisiin ominaisuuksiin.

Jokainen koulutus on räätöity osallistujan näkökulmasta miellyttäväksi. Osaavat kouluttajamme perehdyttävät koulutettavat trukin kuljetukseen liittyviin tärkeisiin asioihin ja voit luottaa siihen, että heillä on vuosien kokemus trukkikorttikoulutusten vetämisestä. Koulutuksemme ovat kustannuksiltaan edullisia ja niihin kuuluu järjestämistakuu. Lisäksi trukkikorttikoulutuksiimme sisältyvät hyvät tarjoilut aamukahveineen, lounaineen ja iltapäiväkahveineen. Huolehdimme myös siitä, että koulutuspaikkojemme lähettyvillä olisi mahdollisimman hyvät pysäköintimahdollisuudet, jotta saapuminen olisi osallistujille mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Päätoimialuettamme ovat Turku, Helsinki ja Tampere lähialueineen.

Haluatko kuulla lisää trukinkuljettajan turvallisuuskoulutuksistamme?

Ota yhteyttä

Trukkikortti ja valtioneuvoston asetukset

Jokaisella trukkia kuljettavalla henkilökke on oltava sen käyttöön työnantajan antama kirjallinen lupa eli trukkikortti. Ennen trukkikortin myöntämistä kuuluu työnantajan velvollisuuksiin varmistaa, että kuljettajalla on riittävät kyvyt ja taidot trukin kuljettamista varten.

"Opetus oli hyvää ja voin hyvillä mielin suositella tätä tutuillenikin"

Logmillin järjestämät koulutukset trukkikortin saamista varten kestävät yhden päivän. Koulutuspäivään sisältyy teoriaosuus, käytännön harjoittelua ja kirjallinen koe. Osallistujat saavat kurssista todistuksen lisäksi pankkikortin kokoisen lupakortin (trukkikortti).

Tervetuloa avoimille trukkikursseillemme

Trukkikoulutuksen hinta on 100 € / henkilö + alv 24 % (124 € sis. alv 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, todistuksen ja trukkikortin sekä kahvitukset ja lounaan.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Järjestämme laadukkaita ja edullisia turvallisuuskoulutuksia vuosien kouluttajakokemuksella. Valitse pudotusvalikosta koulutus ja paikkakunta. Avoimia koulutuksia järjestetään Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla.

Kurssi Ajankohta Paikkakunta
Ei tulevia kursseja

Kurssille ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kurssille joko sähköpostilla koulutus@logmill.fi, tai puhelimella 0440 911 006

Ilmoittautumisen peruutukset sähköpostilla, koulutus@logmill.fi.

Koulutuksiemme edut:

 • asianmukainen ja luotettava koulutus (vuosien kokemus kouluttamisesta)
 • edullinen koulutus
 • järjestämistakuu
 • hyvät tarjoilut (aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi)
 • hyvät pysäköintimahdollisuudet koulutuspaikoissa

Koulutuksen sisältö:

 • - Trukinkuljettaminen
 • - Trukkityypit
 • - Rakenne ja huolto
 • - Painopisteet, vakavuus, kilvet
 • - Työturvallisuus
 • - Henkilönosto
 • - Trukin käsittelyharjoitukset

Tilausryhmät

1-10 hengen ryhmän hinta on 800 € / ryhmä.
Lisäosallistujat ovat 50 € / henkilö. Hintoihin lisätään ALV 24%.
Ryhmien koulutus toteutetaan asiakkaan tiloissa ja trukeilla sekä tarjoilulla. Hinta sisältää matkakustannukset Turun, Tampereen ja Helsingin lähialueilta.

Tilaa yrityksellesi ja henkilökunnallesi laadukas ja asiallinen turvallisuuskoulutus

Ota yhteyttä

Maksuehdot

Trukkikurssista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on yrityksille 10 päivää ja yksityishenkilöille 14 päivää. Logmill Oy:n laskujen lähettämisen hoitaa Anders Managers Oy sekä saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Pappila Penkkala Group Oy:n perintäpalvelu. Toimitamme trukkikortin ja todistuksen, vain jos kurssimaksu on maksettu.

Trukkikortit postitetaan/toimitetaan, kun koulutus on maksettu. Koulutuksesta saa väliaikaisen todistuksen.

LISÄTIETOJA TRUKKIKORTISTA

Soita 0440 911 006
Lähetä sähköpostia koulutus@logmill.fi

Vastaus kysymykseen voiko yksittäinen henkilö osallistua koulutukseen. Kurssilaisen palaute:

"Kävin Tampereella trukkikurssisi viime keväänä ja tahtoisin kiittää siitä. Opetus oli hyvää ja voin hyvillä mielin suositella tätä tutuillenikin. Trukilla ajo on nyt hyvin hallussa ja sen kautta on avautunut paljon uusia työmahdollisuuksia. En tiedä onko minun kaltaisia yksinäisiä poikia usein kursseillanne vai vain isoja ryhmiä yrityksistä, mutta oli mukavaa kun sopeuduin joukkoon ja tarvittavat asiat tuli opittua vajaassa päivässä".

Hanki Logmill Oy:ltä myös työturvallisuuskortti ja tulityökortti!