Ilmoittautuminen

Koulutuksen tiedot

Työturvallisuuskorttikurssi 65 €/ henkilö + alv 24 % (80,60 € sis. alv 24 %). Peruskurssi, joka ei ole kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä. Sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin ja työturvallisuuskortin.

Kortit postitetaan/toimitetaan jos kurssimaksu on maksettu. Koulutuksesta saa tarvittaessa väliaikaisen todistuksen (kuukauden voimassa). Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään annettuihin sähköpostiosoitteisiin.

Varsinainen linkki koulutukseen liittymiseksi ja verkkokoulutuksen ohjeet sekä työkirja (pdf) tulee suorittajalle erikseen sähköpostitse ennen koulutuksen alkua. Kurssilaisella tulee olla tietokone, älypuhelin tai tablet, joissa on toimiva kamera sekä mikrofoni. Ensisijaisesti suosittelemme koulutuksen suorittamista tietokoneella.

Koulutukset toteutetaan klo 8:00-16:00 välillä. Ole hyvissä ajoin paikalla. Saman yhteyden takana ei voi olla useampi henkilö. Osallistujalla tulee olla henkilöllisyystodistus, joka pyydettäessä näytetään kouluttajalle.

Kouluttaja Henry Aunio puh. 0440 911 006.

Osallistujat
Järjestys
Laskutustiedot
Kortin/todistusten toimitusosoite
Esim. Ruoka-aineallergiat yms. Vieraskielisistä oppimateriaaleista ja kokeista pitää ilmoittaa lisätiedoissa. Opetuskielenä on suomi ja edellytämme riittävää suullista suomen kielen taitoa.